Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ

Αρχιτεκτονική, σημαίνει ότι σου δίνετε το σπάνιο προνόμιο να διαμορφώσεις την αισθητική εμφάνιση και λειτουργική  χρήση ενός σημείου ή μιας περιοχής, μια ευθύνη που εδώ στο AD ARCH STUDIO την διαχειριζόμαστε με μεγάλη υπευθυνότητα.

Είμαστε αφοσιωμένοι σε μια φιλόδοξη αρχιτεκτονική, που τιμά και αντανακλά τα μοναδικά στοιχεία. Που μοιάζει θαρραλέα μπροστά στο μέλλον, ενώ αντανακλά υπεύθυνα το παρόν και την ιστορία. Συνειδητοποιούμε τη σημασία της συνύπαρξης, μιας σύγχρονης αρχιτεκτονικής , με το περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα την εργονομία σε υψηλό επίπεδο σε ότι σχεδιάζεται.

Η διαφοροποίηση και η ολοένα και πιο ζωτικής σημασίας δέσμευση στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν καθοριστικά σημεία στη σχεδίαση ενός project. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη μας και είμαστε πάντα ευγενικοί με τη φύση.

Όταν πληρούνται όλα αυτά τα κριτήρια, τότε προκύπτει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε κάτι όμορφο το οποίο δημιουργείτε φυσικά και με υπογραφή δική μας… «An Arch Signature».

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Η πρακτική μας στον τομέα της τεχνικών μελετών πολιτικού μηχανικού περιλαμβάνει έργα για  δημόσιο καθώς και ιδιώτες. Οι δυνατότητες του έργου μας περιλαμβάνουν:

 

  • Δίκτυα υδραυλικά
  • Δίκτυα ηλεκτρομηχανολογικά
  • Δημόσια έργα

Το Πάθος μας

Τα μέλη της ομάδας μας προσπαθούνε συνεχώς να βελτιώνονται και να εξελίσονται, γι αυτό ενημερώνονται τακτικά για τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις, τεχνολογίες και μεθοδολογίες. Ταυτόχρονα επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην εκπαίδευση του προσωπικού μέσω της συμμετοχής τους σε σεμινάρια και διαλέξεις.

%

Αρχιτεκτονικά

%

Διακόσμηση

%

Μελέτη/Κατασκευή

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πιστεύουμε ότι ένας καλός σχεδιασμός και ένα περιβάλλον υψηλής λειτουργικότητας αποτελούν απαραίτητο στοιχείο ενός επιτυχημένου έργου.

Η δέσμευσή μας σε αυτή τη φιλοσοφία μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες σχεδιασμού που απαιτεί κάθε έργο. Στο σημερινό περιβάλλον που βασίζεται στην τεχνολογία, βοηθούμε τη σύνδεση της θεωρίας του σχεδιασμού με τις φυσικές συνθήκες. Παρέχουμε λύσεις σχεδιασμού που επιτρέπουν την αλλαγή.

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τους πελάτες μας στην λήψη των πολύπλοκων αποφάσεων, κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, προσφέροντας λύσεις και εφαρμόζοντας τις ιδέες με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Διακόσμηση επιτρέπει να δημιουργήσουμε το τέλειο περιβάλλον όπου ζούμε, δουλεύουμε, παίζουμε και αναζωογονούμαστε, με την δική μας πάντα υπογραφή, «An Arch Signature».


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ

Έχουμε εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχειακών έργων, πολυτελή θέρετρα αλλά και ξενοδοχεία, κέντρου πόλης, Έχοντας μεγαλώσει μέσα σε οικογένεια που διαθέτει ένα group ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα Dhotels στη Θάσο, κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες των διαφόρων τμημάτων ενός ξενοδοχείου. Σε όλη αυτή την πορεία έχουμε αναπτύξει μεγάλα έργα στο κλάδο της φιλοξενίας.  Η δουλειά μας θεωρείται παράδειγμα στον κλάδο της φιλοξενίας διαθέτοντας ένα portfolio από ξενοδοχεία όπως το Blue Dream Palace, το Menel The Tree House, Trypity Bungalows.

Με την ανάπτυξη ενός ξεκάθαρου οράματος σε ένα περιβάλλον φιλοξενίας, μπορούμε να προσδώσουμε πραγματική αξία σε ένα έργο, καθοδηγώντας ομάδες ειδικών στη κατασκευή, αλλά και όπου αλλού απαιτείται, για δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο ξενοδοχειακό project.

«An Arch Signature» σε ένα ξενοδοχείο σημαίνει σωστές επιλογές και ένα σίγουρο αποτέλεσμα.