Άννα Δαούτη

Άννα Δαούτη

Η Άννα άρχισε την καριέρα της από το Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο Θράκης, θέλοντας να πραγματοποιήσει το όνειρο της, σπουδάζοντας στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, από όπου και αποφοίτησε το 2017.

Κατά τα χρόνια της φοίτησης της διακρίθηκε με πρωτεία στο τμήμα, σε αρκετά projects κάνοντας αυτά να συμμετέχουν σε διάφορες αρχιτεκτονικές εκθέσεις που διοργανώνονται ετησίως στην Ελλάδα, όπως αυτή της Πανελλήνιας έκθεσης Αρχιτεκτόνων στην Πάτρα.

Επηρεασμένη από τα νεανικά της χρόνια από το νησί της Θάσου και από την οικογενειακή της επιχείρηση στα τμήματα φιλοξενίας και ιδιαίτερα στα ξενοδοχεία, αντιλήφθηκε ότι ο επιτυχημένος σχεδιασμός, καθώς και ο συνδυασμός μίας μοναδικής αρχιτεκτονικής με την αρμονία του χώρου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, οδηγούν στην επιτυχία ενός μοναδικού αποτελέσματος.

Πιο συγκεκριμένα, στους χώρους της εστίασης μέσα από την πολυχρόνια συναναστροφή της με πελάτες, κατάλαβε την αξία ενός όμορφου, εργονομικού και καλέστιτου χώρου που οδηγεί στην επιτυχία ενός project. Έτσι, προσπαθεί να δημιουργήσει χώρους που αρχικά θα φέρουν την ευεξία στον άνθρωπο αλλά και εφευρίσκοντας μία ιστορία για αυτούς και το μέλλον μιας περιοχής. Έχοντας αυτές τις αξίες ως συνοδοιπόρο, είναι αποφασισμένη να προσφέρει σε εσάς αυτό που σας αξίζει με τη ματιά ενός αρχιτέκτονα.

Γι΄αυτό δημιούργησε το τεχνικό γραφείο AD ARCH STUDIO με σύμβολο μία αρχιτεκτονική υπογραφή “An arch Signature” !