Γιώργος Παπαϊωάννου

Γιώργος Παπαϊωάννου

Ο Γιώργος άρχισε και αυτός την πορεία του από το Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο Θράκης, σπουδάζοντας στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, από όπου και αποφοίτησε το 2011 ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια μηχανικών, αγάπησε αυτή την επιστήμη και θέλησε να την ακολουθήσει στη ζωή του και να την εξελίξει.
Εξασκώντας το επάγγελμα αυτό, εδώ και 7 χρόνια, έχει την κατάλληλη εμπειρία να επιλύσει όλες τις απορίες των πελατών και να προσφέρει αρωγή στα προβλήματά τους. Δημιουργεί τεχνικά σχέδια που οδηγούν σε ένα εργονομικό χειρισμό της κάτοψης σε σχέση με τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και τον κανονισμό ενεργειακής απόδοσης (ΚΕΝΑΚ) ενός κτίσματος.
Έχοντας παράλληλα και τον τίτλο του ενεργειακού επιθεωρητή, έχει την ικανότητα να δημιουργήσει κτίσματα φιλικά προς το περιβάλλον, κάτι που στις μέρες μας χρήζει αναγκαίο. Φανερά, είναι ένας αναπόσπαστος συντελεστής του τεχνικού γραφείου AD ARCH STUDIO που με το μεράκι του προσθέτει άλλο ένα σημαντικό λιθαράκι στη διεκπεραίωση σχεδίων του γραφείου.