Φυλαχτός Δαούτης

Φυλαχτός Δαούτης

Ο Φυλαχτός άρχισε την καριέρα του από την Διεθνή σχολή διοίκηση επιχειρήσεων και φιλοξενίας “Les Roches Global hospitality education”  στην Ελβετία, έχοντας ως σκοπό να πραγματοποίηση το όνειρο του μέσα στον τομέα της φιλοξενίας, σπουδάζοντας στο τμήμα της διοίκησης φιλοξενίας με ειδικότητα στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, από που και αποφοίτησε το 2018.

Κατά τα χρόνια της φοίτησης του διακρίθηκε με πρωτεία στο τμήμα, σε αρκετά projects  και events κερδίζοντας έτσι διάφορες διακρίσεις όπως αυτή της πρώτης θέσης στην διοργάνωση της ελληνικής παρουσίασης συγκριτικά με παραπάνω από 20 διαφορετικές χώρες.

Επηρεασμένος από τον οικογενειακό του κύκλο και τις επιχειρήσεις στα τμήματα φιλοξενίας και ιδιαίτερα στα ξενοδοχεία, αντιλήφθηκε ότι η σωστή οργάνωση και διοίκηση αυτών μπορεί να επιφέρει την επιτυχία μιας εταιρίας ασχέτου μεγέθους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εμπειρία που απόκτησε καθώς εργάζονταν σε διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως τα Hilton και κατοικώντας τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό επιδίωξε να αναζητήσει το συστατικό της επιτυχίας. Καταλαβαίνοντας ότι κάθε επιχείριση ανεξαρτήτους ειδικότητας πρέπει αρχικά να αναζητήσει μια ιδιαίτερη ιδέα που ώμος θα πρέπει να ανάλυση αν αυτή ή ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω διαφόρων εργαλείων ανά λύσεις και πιθανοτήτων, οι επιχείρισης για να μπορέσουν να αντέξουν και να αναπτυχθούν στο μέλλον χρειάζονται σωστή δομή και συνεχείς έρευνα. Έτσι, προσπαθεί να δημιουργήσει και να αναλύσει project που αρχικά θα πραγματοποιήσουν το όραμα κάθε ανθρώπου και έπειτα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Έχοντας αυτές τις αξίες, είναι αποφασισμένος να προσφέρει σε εσάς τις γνώσεις του στο κομμάτι των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στην φιλοξενία με τη ματιά ενός νέου δημιουργικού ανθρώπου έχοντας ως αρχή την συνεχή ενημέρωση και αναζήτηση για το καινούριο.

Γι΄αυτό μπέικε στην ομάδα του τεχνικού γραφείο AD ARCH STUDIO με σύμβολο μία αρχιτεκτονική υπογραφή “An arch Signature” μια υπογραφή στην επιτυχία!